Anna Kurnikova, antrenoare pentru obezi

Fostul star de tenis Anna Kurnikova va evolua în curând ca antrenoare a participanţilor la reality show-ul The Biggest Loser de la canalul de televiziune american NBC, relatează luni (23 mai 2011) The Post Chronicle.

Pentru a se putea concentra asupra noii sale activităţi, Kurnikova se va muta de la Miami la Los Angeles, unde au loc filmările pentru emisiunea dedicată luptei americanilor obişnuiţi cu kilogramele în plus.

În prezent, NBC-ul a încheiat al 11-lea sezon al programului, al cărui ultim episod este programat pentru marţi, 24 mai.

Fosta tenisistă are experienţă cu participanţii la The Biggest Loser. În 2010, ea a filmat într-un episod al programului în calitate de invitată, demonstrând câteva exerciţii în cadrul unui regim de slăbit.

Această emisiune a apărut în 2004 la televiziunile americane, iar curând după aceea versiuni ale The Biggest Loser au apărut în Europa şi Asia. Câştigător este declarat participantul care în decursul emisiunii obţine cele mai bune rezultate în ceea ce priveşte pierderea în greutate şi care „arde” cele mai multe kilograme în plus.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.