EUR
4,75 RON
(-0.07%)
USD
4,19 RON
(+0.15%)
GBP
5,42 RON
(-0.12%)
CHF
4,18 RON
(-0.11%)
AUD
3,00 RON
(+0.06%)
CAD
3,17 RON
(+0.05%)
BGN
2,43 RON
(-0.14%)
RUB
0,06 RON
(+0.05%)
ZAR
0,30 RON
(+0.53%)
BRL
1,12 RON
(+0.94%)
CNY
0,62 RON
(+0.05%)
INR
0,06 RON
(+0.25%)

Avocatul Ion Ilie-Iordăchescu a fost reales decan al Baroului Bucureşti

0

Avocatul Ion Ilie-Iordăchescu a fost reales, sâmbătă (21 mai) , decan al Baroului Bucureşti, cu 1.378 de voturi, la Adunarea Generală Electivă şi Ordinară a Avocaţilor, care s-a desfăşurat la Sala Palatului.

Avocatul Ion Ilie-Iordăchescu a fost reales, sâmbătă, decan al Baroului Bucureşti, cu 1.378 de voturi, la Adunarea Generală Electivă şi Ordinară a Avocaţilor, care s-a desfăşurat la Sala Palatului.

Pe locurile următoare s-au clasat Mihnea-Octavian Stoica cu 679 de voturi şi Flavia-Cristina Teodosiu cu 375 de voturi.

„Nu au fost reclamaţii, nu sunt obiecţii, nu sunt contestaţii, totul a decurs şi decurge normal. În momentul de faţă se face o centralizare pentru demnitatea de consilier, deci pentru Consiliul Baroului Bucureşti”, a declarat,  Ion Ilie-Iordăchescu.

Potrivit acestuia, Comisia de numărare a voturilor privind decanul Baroului Bucureşti şi-a încheiat activitatea şi a depus procesul verbal de centralizare.

El speră că şi un consiliu corespunzător îl va ajuta să-şi îndeplinească proiectele pe care şi le-a propus.

„Mi-am dorit din toată inima să achiziţionez un nou sediu al Baroului Bucureşti şi dacă e posibil să înfiinţez o grădiniţă pentru copiii avocaţilor, dar repet în momentul în care voi avea posibilitatea să dezbat problemele respective în Consiliul Baroului şi ulterior să obţin aprobări din partea Adunării Generale a avocaţilor”, a spus Ion Ilie-Iordăchescu, reamintind că în 2008 a fost ales pentru prima oară decan al BB.

Nouă avocaţi au candidat pentru funcţia de decan al Baroului Bucureşti: Ion Ilie-Iordăchescu, Mihail-Alexandru Cămărăscu, Eugen-Sebastian Cudrici, Iosif Friedmann-Nicolescu, Cristian-Alin Gâdea, Mihai-Doru Giugula, Sorin Dinu Măduţa, Mihnea-Octavian Stoica şi Flavia-Cristina Teodosiu.

Adunarea Generală Electivă şi Ordinară a Avocaţilor a avut loc, sâmbătă, la Sala Palatului, la eveniment participând peste 2.900 de avocaţi, potrivit lui Ion Ilie-Iordăchescu.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.