Cristi Chivu şi-a anunţat retragerea de la naţională, printr-o scrisoare adresată FRF

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Cristian Chivu, a decis să se retragă din reprezentativă, anunţă un comunicat al Federaţiei române de fotbal, difuzat sâmbătă.

„Aseară târziu, FRF a primit scrisoarea de retragere din echipa naţională a României a căpitanului acesteia, Cristian Chivu, decizie care intră în vigoare imediat, drept care el nu va fi prezent la proximul joc oficial, cel contra Bosniei-Herţegovina, programat pe stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu din Bucureşti, din ziua de 3 iunie a.c., de la ora 21,00, din cadrul preliminariilor Euro-2012”, se arată în comunicatul oficial.

Cristian Chivu s-a născut pe 26 octombrie 1980, la Reşiţa, debutând la reprezentativă pe 18 august 1999, în meciul amical Cipru-România 2-2, potrivit site-ului FRF.

Ultimul joc la naţională, cel cu numărul 75 (3 goluri), a fost tot un amical, Italia-România, la Klagenfurt, pe 17 noiembrie 2010. Cristi Chivu a participat la două turnee finale ale campionatului european, în 2000, când ne-am calificat în sferturile de finală, şi în 2008.

Loading...
loading...
Citește și
Loading...
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.