„Culoarea în mişcare” – expoziţie de pictură şi grafică

Comunicat de presă 

În perioada 16 Mai – 2 Iunie 2011, la Cercul Militar Naţional, are loc Expoziţia Personală de pictură şi grafică George-Paul Mihail, “Culoarea în mişcare”, demers artistic remarcabil pe care compania Algernon este mândră că l-a sprijinit.

“Expoziţia pe care am organizat-o la Galeria Artelor a Cercului Militar Naţional, cu sprijinul Algernon, se constituie într-o suită reprezentativă a celor mai caracteristice lucrări din diferitele etape ale creaţiei mele, realizate în peste 5 decenii de activitate în câmpul artelor plastice.
Am abordat succesiv tema condiţiei umane, tema energiilor materiei, a vivacităţii şi poeziei peisajului, a inepuizabilului spectacol al regnului vegetal, culminând cu ultimele tripticuri circulare din ciclul «Ghem»”, subliniază George-Paul Mihail.

“Când intri în expoziţia lui George-Paul Mihail remarci, plăcut surprins, lupta acerbă, energică şi inteligenţa între linii şi culori, ca o cucerire personală a naturii şi vieţii.  Concluzia: George-Paul Mihail e un talent, o izbândă
a imaginaţiei şi disciplinei artistice”, remarcă Mircea Deac.

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.