Fiecare al treilea angajat din Rusia are la serviciu un animal de companie

0

Fiecare al treilea angajat din Rusia are la locul de muncă un animal de companie, relevă un sondaj de opinie realizat de specialiştii portalului Joblist.ru.

După cum au recunoscut majoritatea respondenţilor, ei au ajuns să aibă în grijă animale în mod întâmplător. Mulţi dintre proprietarii de ‘animale de birou’ nici nu-şi mai amintesc cum au ajuns acestea la ei şi doar unul din zece angajaţi afirmă că au adus un animal la locul de muncă în mod conştient şi din proprie iniţiativă.

Potrivit sondajului, printre animalele care îşi fac veacul pe la întreprinderile şi birourile din Rusia de cea mai mare popularitate se bucură pisicile, care au întrunit 44 la sută din voturi.

Pe locul doi se află câinii /42 la sută/, pe locul trei /25 la sută/ peştii de acvariu, iar pe locul patru diverse specii de rozătoare /hamsteri, porcuşori de Guineea; 10 la sută/. Cel mai rar ruşii ţin la muncă păsări /6 la sută/ şi broaşte ţestoase /4 la sută/.

Unii dintre proprietarii animalelor afirmă că, uneori, obosesc de pe urma comunicării cu acestea. Însă, cei mai mulţi dintre angajaţii ruşi /50 la sută/ sunt de părere că prezenţa unor animale de companie la birou este un lucru plăcut, deoarece comunicarea cu ele îi face pe oameni mai buni.

Dintre persoanele care nu ţin animale de companie la locul de muncă, 47 la sută şi-au exprimat intenţia de a-şi face rost de unul.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.