Laszlo Borbely: Nu voi candida pentru Primăria municipiului Târgu Mureş

Ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely, vicepreşedintele politic al UDMR, a declarat presei, vineri, că nu va mai candida la Primăria municipiului Târgu Mureş, însă Uniunea va avea un candidat ”bun pentru toţi târgumureşenii”.

”Cât de curând va trebui să finalizăm pentru că târgumureşenii trebuie să afle candidatul. Am dori să avem un candidat unic din partea, să zicem, a populaţiei maghiare. Dar candidatul trebuie să fie bun pentru toţi.

Evident că vom avea un candidat care să fie capabil, care să fie pentru toţi târgumureşenii, pentru că ce-i acum e clar că nu-i mulţumeşte pe târgumureşeni. Vom vedea. În ceea ce mă priveşte, în momentul de faţă am luat decizia că nu o să particip, deci vreau să-i liniştesc pe toţi care sunt surescitaţi şi le e teamă de mine că vin din nou în alegeri, să-i liniştesc că nu voi candida pentru Primăria municipiului Târgu Mureş”, a arătat Laszlo Borbely.

Acesta a spus că este o decizie luată cu ceva timp în urmă şi că speră ca până la sfârşitul lunii iunie UDMR să îşi desemneze candidatul pentru Primăria Târgu Mureş.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.