Radu Vasile revine în PNŢCD

Fostul prim-ministru Radu Vasile revine în PNŢCD, a informat un comunicat remis luni de Biroul de presă al partidului.

Conform sursei citate, Radu Vasile a participat pe data de 21 mai la lucrările Comitetului Naţional de Conducere al PNŢCD, unde s-a hotărât convocarea Congresului Extraordinar al PNŢCD în data de 9 iulie.

Preşedintele Aurelian Pavelescu a declarat că nu va mai candida pentru un nou mandat de preşedinte, propunând candidatura pentru calitatea de preşedinte al PNŢCD a lui Radu Vasile, precizează comunicatul citat.

De asemenea, invitat la lucrările Comitetului Naţional de Conducere al PNŢCD, Marian Petre Miluţ, fost preşedinte al PNŢCD, şi-a declarat sprijinul pentru candidatura lui Radu Vasile.

„Atât preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, cât şi fostul premier Radu Vasile au apreciat necesitatea unui congres care să lanseze partidul în competiţia electorală de anul viitor, făcând apel la toţi liderii marcanţi şi membrii partidului să-şi unească eforturile în acest sens.

CNC al PNŢCD şi-a exprimat poziţia ca partidul să candideze prin forţe proprii la alegerile parlamentare din 2012, PNŢCD rămânând singurul partid care reprezintă în mod autentic principiile şi valorile de centru-dreapta în România”, a subliniat sursa citată.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.