Celebra pălărie a prinţesei Beatrice Ferguson s-a vândut cu 93.000 euro

0

Prinţesa Beatrice Ferguson a dovedit că o pălărie nereuşită poate fi pusă cu succes în slujba unor acţiuni de binefacere, informează publicaţia Voici.

Toţi îşi amintesc (unii cu spaimă) de pălăria pe care a purtat-o prinţesa Beatrice la nunta lui William cu Kate. După opinia unora, înfăţişa un ou de Paşti de culoare bej, înfăşurat cu o fundă aranjată savant.

Opera celebrului creator de pălării Philip Treacy a făcut înconjurul internetului, stârnind comentarii ironice şi parodii de tot felul. Prinţesa Beatrice a dovedit în această situaţie că are mult umor şi o inimă mare. A scos la licitaţie pe eBay pălăria buclucaşă, care a fost adjudecată duminică cu 93.000 euro.

Suma a fost vărsată imediat UNICEF şi organizaţiei Children in Crisis. Articolul cu pricina a făcut astfel trei fericiţi: două asociaţii de binefacere şi, bineînţeles, cumpărătorul (care rămâne anonim).

Un număr de 40 de cumpărători şi-au disputat pălăria. Unul din participanţi a spus că este prima oară când este „fericit că n-a plecat cu obiectul scos la vânzare”.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.