Divorţul l-ar putea costa pe Arnold Schwarzenegger 200 milioane de dolari

Potrivit New York Post, averea lui Arnold Schwarzenegger şi a soţiei sale, Maria Shriver, este estimată la 400 milioane de dolari, sumă frumuşică ce ar putea fi împărţită în două.

Înainte de a se căsători, cei doi au semnat un contract prenupţial care să pună la adăpost averea actorului. Dar, din cauza infidelităţilor soţului, contractul ar putea să nu mai fie valabil.  Pentru a face ca preţul infidelităţii soţului să fie cât mai mare, Maria Shriver a angajat o avocată specializată în divorţurile vedetelor, Laura Wasser.

Ea a aranjat divorţul dintre Britney Spears şi Kevin Federline şi pe cel dintre Ryan Reynolds şi Scarlett Johansson, scrie site-ul 20minutes.ch.

Soţia înşelată are multe argumente de adus la tribunal în favoarea cererii de divorţ, după ce actriţa Jane Seymour a dezvăluit că Schwarzenegger ar avea alţi doi copii nelegitimi, afară de cel născut din relaţia cu menajera din casă.

Dacă Maria Shriver obţine cei 200 milioane de dolari de care scrie New York Post, divorţul ar fi cel mai scump din istoria Statelor Unite.

Până acum, recordul aparţinea jucătorului de golf Tiger Woods, care a pierdut la despărţirea de soţie 100 de milioane de dolari, încheie 20minutes.ch.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.