O femeie şi-a cumpărat rochia de nuntă cu un card furat

În Center City (Philadelphia), o tânără a mers într-un magazin cu lucruri de mireasă, însoţită de prieteni şi familie. Dorea să cumpere repede o rochie pentru apropiata nuntă, scrie site-ul Action News 6abc.com.

„Au cumpărat rochia de mireasă, una dintre cele mai scumpe. Şi accesoriile au fost cele mai scumpe pe care le-au găsit”, a declarat Action News proprietarul magazinului, adăugând că doar rochia a costat 5.000 de dolari. Când a fost să plătească, viitoarea mireasă a spus că vor achita cu cardul unui unchi din New York.

„Am cerut prin fax o copie a permisului de conducere şi o alta a cardului pe care îl foloseau”, a spus proprietarul magazinului. Poliţia a descoperit că era un card furat. Proprietarul, care este din România, crede că ar putea fi un grup de ţigani în trecere, poliţia fiind de aceeaşi părere.

În magazin, grupul de persoane vorbea un dialect pe care personalul nu-l mai auzise niciodată. „Asta e treaba lor, să fure”, a mai spus proprietarul magazinului. Presupusa mireasă se numeşte, conform spuselor ei, Theresa Thompson, iar mama ei, Fatima Mitchell. Poliţia are totuşi puţine indicii, iar proprietarul magazinului vrea să-şi avertizeze tovarăşii de breaslă să fie atenţi.

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.