Adrian Năstase susţine că premierul şi-ar fi anunţat apropiaţii că îşi va da curând demisia din funcţie

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, susţine, într-o postare pe blogul personal, că „a aflat din mai multe surse” că premierul Emil Boc ar fi comunicat „unor apropiaţi” că îşi va anunţa curând demisia din funcţia de prim-ministru.

„Astăzi (marţi -n.r.), am aflat, din mai multe surse, că încă de săptămâna trecută Boc a comunicat unor apropiaţi că va pune în aplicare înţelegerea cu Băsescu şi că îşi va anunţa în curând demisia.

Sâmbătă şi ieri (luni – n.r.) au avut loc mai multe întâlniri de pregătire. Sigur, unii din partenerii de coaliţie sunt neliniştiţi şi ar dori diverse garanţii. Concluzie – am ieşit din recesiune, vom ieşi în curând şi din stabilitatea politică”, a afirmat Adrian Năstase.

El a adăugat că, atunci când l-a auzit pe preşedintele Traian Băsescu vorbind la televizor despre politică, a ştiut „că se pregăteşte „demisia” lui Boc”.

„Recitesc, cu mult interes, cărţile lui Orwell. Ele descriu paradoxal şi realităţi politice din România de astăzi. Interesantă descrierea unei noi limbi de comunicare – novalanguage – în care cuvintele au, de fiecare dată, sensul contrar.

Mi-am adus aminte de Orwell atunci când l-am auzit pe Băsescu vorbind la televizor despre stabilitate politică. Am ştiut în acel moment că se pregăteşte ‘demisia’ lui Boc”, a mai susţinut liderul social-democrat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.