ArCuB serbează 15 ani de la înfiinţare

Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti (ArCuB) organizează sâmbătă o nouă reprezentaţie a spectacolului „O lume pe dos” în regia Iarinei Demian, cu ocazia împllinirii a cincisprezece ani de la înfiinţare.

Potrivit unui comunicat de presă al ArCuB transmis, marţi, montarea „descrie fără menajamente lumea în care trăim – o lume bolnavă de singurătate, în care oamenii recurg la soluţii limită, fiindcă nu-şi mai găsesc locul, liniştea, măsura, sentimentele sau identitatea”.

Protogoniştii spectacolului sunt Tudor Chirilă, Iarina Demian, Simona Stoicescu, Smaranda Caragea, Marius Drogeanu, Mircea Drâmbăreanu, Andrei Runcanu.

După „Biloxi Blues” (piesa celebrului Neil Simon, jucată cu succes la Teatrul de Comedie) regizoarea Iarina Demian revine la dramaturgia americană contemporană, reunind într-o singură montare trei piese scurte ale unor autori consacraţi: „Preludiu şi Liebestod” de Terrence Mc Nally, „Problema” de A.R. Gurney şi „Naomi în camera de zi” de Cristopher Durang, Aceste trei farse tragice alcătuiesc „Lumea pe dos” în care Tudor Chirilă trece cu dezinvoltură de la o partitură la alta.

Biletele pot fi achiziţionate la preţuri cuprinse între 35.00 lei şi 15.90 lei pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB (str Batiştei nr. 14) şi prin reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti sau online pe www.eventim.ro.

Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiează de bilete cu preţ redus pe baza legitimaţiei sau talonului de pensie.

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.