George W. Bush, la un pas de a fi izbit în faţă de o minge rătăcită la un meci de baseball

George W.Bush a rămas celebru după ce a reuşit să evite cu graţie un pantof aruncat spre el de un ziarist, în timpul războiului din Irak.

În noaptea de marţi spre miercuri, fostul preşedinte american a demonstrat din nou că dispune de reflexe foarte bune, când a evitat „la mustaţă” să fie lovit în faţă de o minge rătăcită în timpul unui meci de baseball.

Mingea a trecut razant pe lângă capul domnului Bush şi al soţiei sale Laura, în timp ce aceştia urmăreau meciul dintre formaţiile Texas Rangers şi Chicago White Sox, care a avut loc la Arlington, SUA, relatează miercuri Daily Mail.

Prinzătorul formaţiei White Sox, A.J. Pierzynski, s-a repezit spre tribune pentru a încerca să intre în posesia mingei, însă acţiunea l-a adus faţă în faţă cu fostul preşedinte american. „I-am zis că nu o să evit să sar peste el, doar pentru că a fost preşedinte. Domnul Bush şi soţia sa au râs copios de comentariul pe care l-am făcut”, a declarat A.J. Pierzynski.

Fostul lider de la Casa Albă s-a speriat destul de tare din cauza acestui incident, însă nimeni nu a fost rănit de mingea rătăcită.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.