EUR
4,81 RON
(-0.21%)
USD
4,43 RON
(-0.18%)
GBP
5,73 RON
(+0.09%)
CHF
4,53 RON
(-0.28%)
BGN
2,45 RON
(+0.06%)
BYN
1,99 RON
(+0.41%)
CAD
3,34 RON
(+0.14%)
RSD
0,04 RON
(-0.25%)
AUD
2,93 RON
(-0.03%)
JPY
0,04 RON
(-0.92%)
CZK
0,19 RON
(+0.45%)
INR
0,06 RON
(+0.12%)

 

Naomi Campbell are probleme cu alcoolul

Oligarhul rus Vladislav Doronin încearcă s-o ţină departe de băuturile alcoolice pe iubita sa Naomi Campbell, fostul top-model de culoare, dar nu prea îi reuşeşte, potrivit portalului rusesc Life News.

Doronin a făcut totul ca „pantera neagră” să fie mulţumită de ziua sa de naştere, la împlinirea a 41 de ani. Special pentru ea, omul de afaceri /48 de ani/ a organizat o petrecere la bordul iahtului său „Emerald Ocean”, ancorat în staţiunea italiană Portofino, printre invitaţi numărându-se şi starul de film american Leonardo Di Caprio cu noua sa prietenă.

Singura condiţie pe care i-a pus-o Doronin iubitei sale a fost un consum minim de alcool, lucru greu de făcut, după cum au declarat pentru Life News câţiva angajaţi ai omului de afaceri, care au urcat la bordul ambarcaţiunii „mai multe lăzi cu şampanie”.

Interdicţia intervenea după un recent incident, mult mediatizat în presa de scandal din Rusia.

După spectacolul caritabil de modă şi licitaţia Fashion for Relief, organizate recent de Naomi Campbell la Moscova în scopul strângerii de fonduri pentru victimele devastatorului cutremur şi tsunami din Japonia, fostul top-model a băut atât de mult încât Doronin a fost nevoit „să-şi care comoara în spinare” în sensul propriu al cuvântului, deoarece Naomi de abia se ţinea pe picioare.

„În seara aceea am reuşit să strângem mai multe milioane de dolari şi se pare că Naomi a exagerat un pic din acest motiv” – a declarat pentru Life News, sub rezerva anonimatului, unul dintre participanţii la eveniment.

Potrivit unor martori, Campbell a golit singură două sticle de şampanie, după care a trecut la băuturi mai tari, confirmând practic zvonurile că ar fi dependentă de alcool, din care cauză se ceartă des cu potenţiala sa soacră – mama oligarhului rus, care spre deosebire de conaţionalii săi este moderată atunci când vine vorba de băuturi spirtoase.

Nici de ziua ei, fostul top-model nu a rezistat tentaţiei. Dacă şi-a început seara într-o rochie albă, elegantă, fiind – cum se spune – la înălţime, spre dimineaţă, paparazzi au descoperit-o cu faţa obosită şi umflată de băutură, dormind direct pe puntea ambarcaţiunii, sub o pătură.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata