Strauss-Kahn i-a promis cameristei agresate că nu îşi va pierde slujba, prevalându-se de funcţia sa

În timpul presupusei agresiuni sexuale a lui Dominique Strauss-Kahn /DSK/ asupra cameristei din hotelul din New York, fostul director al FMI s-a prevalat de funcţia sa, promiţându-i femeii că nu îşi va pierde locul de muncă, au declarat pentru canalul american Fox News surse din domeniul aplicării legii din anturajul anchetei, informează postul în ediţia de luni (23 mai 2011).

„Ştii cine sunt eu? Ştii cine sunt eu?”, a repetat DSK cameristei agresate. Acesta şi alte detalii ale plângerii femeii la poliţie au ieşit la iveală luni, în contextul în care poliţia a confirmat că ADN-ul fostului şef făcut de ruşine al FMI a fost găsit pe tricoul cameristei.

Autorităţile au reuşit să identifice o probă de ADN prelevată de la DSK cu proba seminală de pe tricoul femeii, au declarat oficiali din domeniul aplicării legii pentru Wall Street Journal. Un oficial informat cu privire la ancheta în curs de desfăşurare a confirmat pentru Fox News că ADN-ul lui DSK a fost găsit pe uniforma cameristei.

Potrivit relatării femeii, aşa cum a declarat ea anchetatorilor şi cum a fost transmis Fox News, ea a intrat în cameră şi a fost asaltată de DSK gol, care a ieşit din baie şi a prins-o de sâni în timp ce încerca să o imobilizeze pe pat.

Camerista este profund religioasă, au spus anchetatorii, şi imediat şi-a acoperit ochii cu mâinile pentru a nu-l vedea pe francezul gol. El a alergat spre ea, a prins-o de sâni şi a târât-o în interiorul apartamentului de lux spre dormitor. Cearşafurile albe pătate de sânge de pe pat au fost mai târziu luate în evidenţă de către poliţie.

Camerista a spus că a recurs la o varietate de tactici pentru a ieşi din cameră şi a scăpa de DSK. Ea a afirmat: „Şeful meu este pe hol”, lucru neadevărat – dar fostul director al FMI nu a fost impresionat. După cât se pare, femeia i-a spus francezului că locul de muncă este important pentru ea şi că orice conflict cu un oaspete al hotelului ar duce la pierderea slujbei ei.

„Vă rog să încetaţi. Am nevoie de slujba mea, nu pot să-mi pierd slujba, nu faceţi asta. Îmi voi pierde slujba. Vă rog, vă rog să încetaţi! Vă rog să încetaţi!”, i-a spus ea de mai multe ori lui Strauss-Kahn, potrivit unor surse din domeniul aplicării legii.

„Nu, păpuşă. Nu-ţi face griji, nu-ţi vei pierde locul de muncă. Te rog, păpuşă, nu-ţi face griji” i-a răspuns DSK, potrivit anchetatorilor. „Ştii cine sunt eu? Ştii cine sunt eu?”

În timp ce femeia a continuat să discute cu el, implorându-l să se oprească, după cât se pare DSK a continuat să o atace, târând-o pe hol. Când ea l-a împins şi a fugit spre uşă, a alunecat pe o pungă de ziare pe podea şi a căzut în genunchi. Acesta a fost momentul în care Strauss-Kahn a venit în spatele ei şi a forţat-o să facă sex oral, au spus sursele menţionate.

În cele din urmă, camerista a scăpat de atacatorul ei împingându-l spre marginea ascuţită a unui dulap din apartamentul de hotel. Potrivit surselor, francezul are o tăietură pe spate, acolo unde s-a lovit de dulap.

Femeia a fugit pe coridorul de serviciu şi s-a aşezat pe podea, unde au găsit-o nişte angajaţi care au încercat să o consoleze. Tremura puternic şi era incapabilă să ţină în mână chiar o ceaşcă cu apă, au mai spus sursele citate.

Strauss-Kahn a făcut avansuri şi altor două recepţionere de sex feminin în timpul şederii sale de 24 de ore. La recepţie, el a luat mâna recepţionerei şi i-a mângâiat-o, invitând-o în camera lui. Ea a refuzat.

Mai târziu în acea noapte, Strauss-Kahn a sunat la recepţie şi a invitat o altă recepţioneră de sex feminin în camera lui. „Vino sus, am o cameră frumoasă, o sticlă mare de vin”. Angajata a refuzat, de asemenea, avansurile francezului, precizează sursele.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.