Buşcu a cumpărat marca „Academia Caţavencu”, cu peste 1,6 milioane de euro

– 1.304.322 de euro, fara TVA, este pretul pentru care Doru Buscu a cumparat joi marca Academia Catavencu, scoasa la licitatie, dupa ce Catavencu SA a intrat in faliment. Pretul de pornire a fost de 149.322 euro fara TVA.

La licitatie s-au prezentat doua persoane: Doru Buscu si un imputernicit al jurnalistei Sabina Fati de la ‘Romania libera’, Radu Soldanescu. Acesta din urma s-a retras la pasul 154 al licitatiei (fiecare pas – 7.500 de euro), cand pretul total a ajuns la 1.304.322 euro fara TVA (1.617.359 euro inclusiv TVA). Imputernicitul Sabinei Fati s-a oprit de cateva ori pe parcursul licitatiei, de aproape o ora, pentru a calcula daca merge mai departe, scrie Hotnews.ro.

„O parte din bani vin din conturile mele, o parte din conturile colegilor mei, iar pentru partea imprevizibila, pe care nu am luat-o in calcul, voi avea discutii. (…) Licitatia a depasit cu mult asteptarile mele. Am la dispozitie cinci zile sa platesc suma. Pretul repune in discutie actionariatul, va trebui sa cautam un partener – banca, fond de investitii (…) nu exclud nimic”, a spus Doru Buscu dupa licitatie.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.