Conducerea SIPI Constanţa schimbată din ordinul ministrului Igaş

0

Conducerea Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă (SIPI) Constanţa a fost schimbată, miercuri, din ordinul ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, ca urmare a ”managementului defectuos constatat la nivelul unităţii teritoriale în gestionarea competenţelor specifice”.

Potrivit oficialilor MAI, în locul şefului SIPI Constanţa, comisar şef Popa George, a fost numit comisar de poliţie, Panait Marius Daniel.
Tot miercuri s-a dispus eliberarea din funcţie a şefului Biroului Protecţie din cadrul SIPI Constanţa.

În cadrul anchetei demarate de conducerea Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI), din ordinul ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, pentru verificarea modului de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu de către lucrătorii structurilor componente abilitate în plan teritorial şi central, în legatură cu situaţia fostului secretar general al MAI, miercuri, s-a luat măsura eliberării din funcţie a şefului Serviciului de Informatii şi Protecţie Internă (SIPI) al judeţului Constanţa, comisar şef Popa George.

Conducerea unităţii teritoriale va fi asigurată de comisar de poliţie Panait Marius Daniel, care a deţinut, începând cu anul 2005, funcţia de ofiţer specialist în cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Constanţa.

Ancheta internă derulată de conducerea DGIPI la nivel central şi teritorial continuă.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.