Dominique Strauss-Kahn a ajuns la noul domiciliu supravegheat din New York

Fostul director general al FMI, Dominique Strauss-Kahn, acuzat de agresiune sexuală, a ajuns miercuri seară în noua sa reşedinţă supravegheată, în sud-vestul Manhattan, relatează AFP.

DSK a sosit miercuri seară la adresa Franklin Street 153, din Tribecca, un fost cartier de uzine şi hangare transformat în zonă rezidenţială în anii ’90.

Un judecător din New York a aprobat cu câteva ore mai devreme schimbarea de adresă a lui Dominique Strauss-Kahn la New York, unde acesta va continua să se afle sub supraveghere la domiciliu, informează surse judiciare.

Fostul şef al FMI va putea pleca doar sub escorta poliţiei pentru a se întâlni cu avocaţii, la tribunal, la medic sau la biserică, notează France Presse.

Dominique Strauss-Kahn a părăsit miercuri la bordul unui SUV cenuşiu imobilul din sudul Manhattanului în care s-a aflat sub supraveghere încă de vineri, când a fost eliberat pe cauţiune după plata a un milion de dolari.

Fostul şef al FMI a fost însoţit de poliţişti în civil când a ieşit din imobil.

Fostul candidat la preşedinţia Franţei a fost reţinut la New York la 14 mai, după ce o cameristă l-a acuzat de agresiune sexuală. Avocaţii săi susţin încă că Dominique Strauss-Kahn este nevinovat.

Loading...
loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.