DSK, chiriaş în cartierul şic Tribeca din New York

Dominique Strauss-Kahn a părăsit apartamentul ocupat temporar în Manhattan de la inculparea sa pentru tentativă de viol.

El va ocupa de-acum înainte un imobil individual luxos din sudul Manhattanului, după ce a primit mai multe refuzuri din partea unor proprietari de imobile new-yorkezi, relatează joi RFI.

Casa în care s-a adăpostit DSK, cu trei etaje şi o faţadă din cărămidă, se află în cartierul Tribeca, foarte popular printre vedete şi artişti, unde îl va avea ca vecin pe Robert de Niro.

Interiorul este însă uimitor: sală de sport, saună, bar şi chiar o sală de cinema. Imobilul a fost pus în vânzare contra 14 milioane de dolari, dar a fost închiriat pentru suma de 50.000 de dolari pe lună.

Acest lucru le va permite DSK şi soţiei sale Anne Sinclair să evite vecinii nemulţumiţi. Mai mulţi proprietari de apartamente l-au refuzat în calitate de chiriaş pe DSK, intimidaţi şi de prezenţa numeroşilor ziarişti şi maşini care îl însoţeau pe fostul director general al FMI de fiecare dată.

DSK rămâne sub supraveghere electronică în acest imobil din Tribeca, fără nicio posibilitate de a-l părăsi, cu excepţia întâlnirilor cu avocaţii, judecătorii sau pentru a asista la slujbele religioase. Procurorul New York-ului şi-a luat doi noi adjuncţi în acest dosar, care promite să fie cea mai mediatizată bătălie judiciară din ultimii ani din SUA.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.