EUR
4,81 RON
(-0.21%)
USD
4,43 RON
(-0.18%)
GBP
5,73 RON
(+0.09%)
CHF
4,53 RON
(-0.28%)
BGN
2,45 RON
(+0.06%)
BYN
1,99 RON
(+0.41%)
CAD
3,34 RON
(+0.14%)
RSD
0,04 RON
(-0.25%)
AUD
2,93 RON
(-0.03%)
JPY
0,04 RON
(-0.92%)
CZK
0,19 RON
(+0.45%)
INR
0,06 RON
(+0.12%)

 

Elena Udrea: Susţin categoric legea privind concedierile din MAI

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a precizat, miercuri, că s-a aflat la votul de marţi din Parlament tocmai pentru a vota legea privind restructurarea MAI şi că acuzele privind neînregistrarea votului său nu se susţin.

„Am fost ieri la votul final din Parlament tocmai pentru a vota privind concedierile din MAI şi legea exproprierilor”, a declarat Elena Udrea.
În completarea liderul PDL a subliniat că o eventuală neînregistrare a votului său ar fi putut să fie cauzată de o eroare.

„Referitor la neînregistrarea votului meu nu poate fi vota decât despre o eroare. Susţin categoric acestă lege”,a mai declarat vicepreşedintele democrat-liberal.
Precizările vicepreşedintelui PDL vin în contextul în care vicepreşedintele Senatului Dan Voiculescu a declarat miercuri că, pe lângă cei aproximativ 20 de deputaţi ai Puterii care nu au votat pentru adoptarea proiectului de lege privind disponibilizările din Ministerul Administraţiei şi Internelor, s-au aflat şi doi miniştri – Gabriel Oprea şi Elena Udrea.

„Doi deputaţi PDL şi doi miniştri, prezenţi ieri (marţi – n.r.) în plenul Camerei Deputaţilor, nu s-au înregistrat în sistemul electronic de vot exact când se vota această lege.

În schimb, au fost prezenţi şi au votat conştiincios atât proiectul care a precedat această lege, cât şi pe cel votat imediat după. Numele miniştrilor: Elena Udrea şi Gabriel Oprea”, a afirmat Dan Voiculescu, potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Cabinetul său parlamentar.

Conform acestuia, miniştrii au fost prezenţi în Parlament „special pentru acea lege, neparticiparea la vot fiind, în mod evident, un act deliberat, o strategie minuţios coordonată”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata