Amy Winehouse, la o nouă cură de dezintoxicare

0 8

Amy Winehouse ar fi vomitat într-un salon de coafură după ce a băut peste măsură. Cântăreaţa este din nou într-o clinică pentru dexintoxicare, a anunţat agentul ei, citat de site-ul 20minutes.ch.

Nu este prima dată că artista de 27 de ani încearcă să-şi învingă dependenţa de alcool. Ea a fost văzută săptămâna trecută la o clinică, unde a mers să-şi facă un control şi să se asigure că sănătatea îi permite să aibă un copil cu partenerul ei, Reg Traviss.

Se pare însă că are probleme serioase în a-şi învinge demonii. După o săptămână, cântăreaţa a greşit din nou. Potrivit The Sun, ea s-a dus într-o dimineaţă să cumpere o sticlă de votcă. Un client, care se afla şi el în magazin, spune: „Îşi căuta cuvintele. Am fost uimit s-o văd cumpărând votcă atât de devreme, dar am fost şi mai şocat să văd cât de repede a băut-o.”

Dar ceea ce era mai rău s-a întâmplat ceva mai târziu. Cântăreaţa britanică s-a dus la un salon de coafură şi a întrebat unde este toaleta ca să vomite. Sub ochii uimiţi ai clienţilor, ea ar fi spus la ieşire: „Am vomitat peste tot la toaletă!”. Potrivit unui martor, coafezele „erau prea speriate ca să zică ceva”.

Purtătorul de cuvânt al cântăreţei a negat în schimb această întâmplare, dar a declarat joi seară că „Amy Winhouse este la cură de dezintoxicare la clinica Priory”.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata