EUR
4,76 RON
(-0.12%)
USD
4,21 RON
(0%)
GBP
5,56 RON
(-0.02%)
CHF
4,24 RON
(-0.04%)
AUD
2,98 RON
(-0.01%)
CAD
3,13 RON
(+0.18%)
BGN
2,43 RON
(-0.05%)
RUB
0,07 RON
(0%)
ZAR
0,29 RON
(+0.06%)
BRL
1,08 RON
(+0.04%)
CNY
0,63 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(-0%)

Amy Winehouse, la o nouă cură de dezintoxicare

0

Amy Winehouse ar fi vomitat într-un salon de coafură după ce a băut peste măsură. Cântăreaţa este din nou într-o clinică pentru dexintoxicare, a anunţat agentul ei, citat de site-ul 20minutes.ch.

Nu este prima dată că artista de 27 de ani încearcă să-şi învingă dependenţa de alcool. Ea a fost văzută săptămâna trecută la o clinică, unde a mers să-şi facă un control şi să se asigure că sănătatea îi permite să aibă un copil cu partenerul ei, Reg Traviss.

Se pare însă că are probleme serioase în a-şi învinge demonii. După o săptămână, cântăreaţa a greşit din nou. Potrivit The Sun, ea s-a dus într-o dimineaţă să cumpere o sticlă de votcă. Un client, care se afla şi el în magazin, spune: „Îşi căuta cuvintele. Am fost uimit s-o văd cumpărând votcă atât de devreme, dar am fost şi mai şocat să văd cât de repede a băut-o.”

Dar ceea ce era mai rău s-a întâmplat ceva mai târziu. Cântăreaţa britanică s-a dus la un salon de coafură şi a întrebat unde este toaleta ca să vomite. Sub ochii uimiţi ai clienţilor, ea ar fi spus la ieşire: „Am vomitat peste tot la toaletă!”. Potrivit unui martor, coafezele „erau prea speriate ca să zică ceva”.

Purtătorul de cuvânt al cântăreţei a negat în schimb această întâmplare, dar a declarat joi seară că „Amy Winhouse este la cură de dezintoxicare la clinica Priory”.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.