Ducati se vinde în România cu preţuri între 8.500 şi 22.600 de euro

0

Motocicletele Ducati vor putea fi cumpărate, începând de la finele lunii mai, direct prin intermediul unui dealer din România, la preţuri cuprinse între 8.500 şi 22.600 euro, a anunţat, vineri, reprezentantul local al mărcii, Metrotehnica.

Prestigiosul producător italian de motociclete a ales Metrotehnica Internaţional ca nou importator unic în România, parteneriatul demarat la începutul acestui an având drept scop reprezentarea cu succes pe plan local a imaginii, produselor şi a serviciilor premium Ducati.

În ceea ce priveşte planurile importatorului local, până la sfârşitul acestui an va fi extinsă reţeaua de dealership-uri în ţară, urmând a fi deschise cinci centre noi în diferite oraşe.

În cadrul showroomului deschis în Bucureşti vor putea fi admirate renumitele modele Superbike, Monster, Streetfighter, Hypermotard, Multistrada şi Diavel.

Ducati este un motor bicilindric în L, care domină scena moto din anul 1972, caracterizat prin Sistemul Desmodromic şi faimosul cadru Trellis.

Motocicletele Ducati vor putea fi achiziţionate la preţuri începând de la 8.516 euro pentru un Monster 696+, până la 22.616 euro – pentru modelul Superbike 1198 SP.

Metrotehnica Internaţional este dealer Seat din anul 2004, iar din 2007 devine reprezentant autorizat Motomotion. În 2011, compania şi-a extins portofoliul cu marca Skoda.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.