Fosta maseuză a lui Tony Blair dezminte că ar fi întreţinut relaţii intime cu fostul premier laburist

Carole Caplin, fosta maseuză a lui Tony Blair şi fostă consilieră de imagine a soţiei acestuia, Cherie Blair, a negat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fostul premier britanic sau că ar fi existat vreodată „ceva suspect” între ei.

Dezminţirea a fost făcută prin intermediul reprezentantului legal al acesteia, David Price, în faţa Tribunalului Superior din Londra, în timpul procesului de calomnie pe care Caplin l-a intentat unui ziar britanic care ar fi sugerat că aceasta ar fi dispusă să dezvăluie toate intimităţile sexuale ale lui Tony Blair şi ale soţiei sale Cherie.

După cum informează vineri cotidianul britanic The Daily Telegraph, articolul care sugera că dna Caplin era dispusă să spună tot a apărut în tabloidul Daily Mail în septembrie anul trecut.

În articol se scria că dna Caplin îşi făcea calcule dacă să-şi vândă către presă povestea celor 10 ani petrecuţi alături de familia Blair, mai ales că un proiect de afacere în care era implicată dna Caplin nu se concretizase, iar ea avea nevoie de bani. Potrivit articolului din septembrie 2010 din Daily Mail, dna Caplin îi făcea cu regularitate masaj lui Blair, ba chiar şi-a botezat un animal de companie cu un nume ce amintea de politicianul britanic: Toblerone.

Însă avocatul dnei Caplin a declarat joi în faţa judecătorilor că nu există niciun element care să dovedească faptul că dna Caplin intenţiona să trădeze încrederea cuplului Blair sau că masajele pe care ea i le făcea lui Tony Blair aveau şi o altă conotaţie.

Caplin a mai fost în atenţia presei în 2002 când australianul Peter Foster, iubitul ei de atunci şi care între timp a fost condamnat pentru fraudă, a negociat în numele lui Cherie Blair o reducere la cumpărarea a două apartamente în Bristol (vestul Angliei).

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.