EUR
4,76 RON
(-0.06%)
USD
4,19 RON
(+0.06%)
GBP
5,56 RON
(-0.22%)
CHF
4,19 RON
(-0.12%)
AUD
2,98 RON
(+0.01%)
CAD
3,16 RON
(-0.48%)
BGN
2,43 RON
(-0.08%)
RUB
0,07 RON
(+0.11%)
ZAR
0,29 RON
(-0.06%)
BRL
1,11 RON
(-0.7%)
CNY
0,62 RON
(+0.05%)
INR
0,06 RON
(+0.53%)

Inaugurarea Incubatorului de Afaceri al Centrului de afaceri şi expoziţii „Mircea Cancicov” din Bacău

0

Un „Incubator de afaceri”, care va găzdui în următorii trei ani un număr de 24 de IMM-uri aflate în primele luni de activitate, a fost inaugurat, joi (26 mai), în cadrul Centrului de afaceri şi expoziţii „Mircea Cancicov” din Bacău.

„Prin facilităţile acordate în cadrul acestui instrument de sprijin inedit pentru firmele băcăuane, noii agenţi economici din municipiu vor beneficia de un suport substanţial în susţinerea afacerilor pe care vor să le deruleze, contribuind, astfel, eficient la dinamizarea şi dezvoltarea mediului de afaceri băcăuan”, a declarat, pentru Agerpres, primarul municipiului Bacău, Romeo Stavarache.

La rândul său, Dragoş Benea, preşedintele Consiliului judeţean Bacău, consideră investiţia „”un argument pentru viitorul Bacăului în domeniul economic şi de afaceri”.

Micile firme vor beneficia de birouri echipate şi mobilate, sprijin financiar şi servicii de consultanţă. Împreună cu logistica necesară demarării afacerilor, Incubatorul oferă facilitarea activităţilor de networking, a transferului de know-how şi acordarea de susţinere în dezvoltarea de parteneriate.

Obiectivele acestui program sunt dezvoltarea spiritului antreprenorial, dezvoltarea sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii din România şi scăderea şomajului. Perioada de incubare în afaceri este de 3 ani, plus 2 ani monitorizare post-incubare.

La festivitatea de inaugurare a „Incubatorului de afaceri” din Bacău au participat Yesim Oruc, reprezentant rezident în România al Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare, Cristian Haiduc, preşedintele Agenţiei pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri, reprezentaţi ai Agenţiei de Dezvoltare Regiunea Nord Est, instituţiilor publice băcăuane şi Camerei de comerţ şi industrie Bacău.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.