Premierul Boc: Norii crizei se pot rispi dacă facem investiţii în infrastructură

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, la Câmpina, că „norii crizei care mai sunt încă pe cer” se pot risipi cu ajutorul investiţiilor în infrastructură, care vor conduce la crearea de noi locuri de muncă.

„Norii crizei încă mai există pe cer. Se pot risipi să mergem mai repede spre vremuri bune, dacă facem investiţii în infrastructură şi aducem mai multe locuri de muncă şi pot aceşti nori să se transforme din nou în furtună dacă facem ceea ce au făcut PNL şi PSD în 2007 şi mai ales în 2008”, a declarat primul ministru.

De asemenea, acesta a subliniat că economia ţării poate să crească doar cu ajutorul investiţiilor în drumuri, autostrăzi şi chiar bazine de înot, fapt care va conduce, implicit, la creşterea locurilor de muncă.

„Punctul nostru de vedere este că nu avem voie să facem niciun pas înapoi, ci doar prin investiţii şi locuri de muncă putem să creştem economia acestei ţări şi să le dăm şi bugetarilor salariile înapoi şi pensionarilor să le oferim mai multe resurse financiare la pensii.

Acestea se pot face, repet, nu mai prin mai multe resurse alocate spre investiţii judeţene, de la gropi ecologice sau investiţii în agricultură de la săli de sport şi bazine de înot, toate acestea, în ultimă instanţă, sunt investiţii în infrastructură, care aduc, dincolo de beneficiile despre care am vorbit, pentru părinţi şi pentru comunicate, şi beneficii pentru creşterea economică a ţării”, a mai afirmat Emil Boc.

Primul-ministru a fost prezent, vineri, în municipiul Câmpina, la inaugurarea unui bazin de înot, o investiţie de peste un milion de euro susţinută, în integralitate, din fonduri guvernamentale.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.