Tehnologia NVIDIA 3D Vision este disponibilă pe YouTube

NVIDIA anunţă disponibilitatea tehnologiei 3D Vision pentru utilizatorii YouTube, oferindu-le acestora posibilitatea de a vizualiza mii de videoclipuri 3D în format stereoscopic, folosind sistemele desktop sau notebook compatibile cu tehnologia NVIDIA 3D Vision, alături de cea mai recentă versiune a browser-ului Mozilla Firefox.

‘Firefox, împreună cu tehnologia 3D Vision, oferă o experienţă vizuală 3D cu adevărat impresionantă, pentru videoclipurile bazate pe standarde deschise, precum HTML5′. Tehnologia 3D Vision de la NVIDIA este un exemplu bun pentru experienţa bogată pe care Firefox-ul o oferă aplicaţiilor de pe Internet prin viteza şi puterea de procesare vizuală’, a declarat Jay Sullivan, VP of Products la Mozilla.

Pentru a vizualiza videoclipurile YouTube în modul stereoscopic 3D este necesar un sistem desktop sau notebook compatibil cu NVIDIA 3D Vision alături de cele mai recente drivere NVIDIA GeForce (versiunea 275 sau mai recente), dar şi Firefox (versiunea 4 sau mai recent), care oferă suport pentru streaming de video în format HTML5. Va mai fi necesar ca utilizatorii să selecteze opţiunea de vizualizare în format HTML5 atunci când vizualizează un videoclip YouTube 3D: http://www.youtube.com/select_3d_mode.

În plus, datorită aplicaţiei NVIDIA 3DTV Play, utilizatorii pot să îşi conecteze PC-urile la HDTV-urile 3D pentru videoclipurile 3D de pe YouTube pe ‘ecranele mari’ din camerele lor de zi.

Tehnologia NVIDIA 3D Vision include aplicaţia 3D Vision şi ochelarii shutter activi, oferă imagini 3D stereoscopice impresionante pentru pasionaţii de jocuri, filme şi fotografie, atunci când este folosită alături de unităţile de procesare vizuală NVIDIA şi a unui monitor sau proiector 3D.

Tehnologia NVIDIA 3D Vision oferă suport pentru peste 525 de jocuri 3D, filme Blu-ray 3D, fotografii 3D şi difuzare video pe Internet.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.