EUR
4,76 RON
(+0.21%)
USD
4,19 RON
(+0.21%)
GBP
5,55 RON
(+0.8%)
CHF
4,19 RON
(+0.18%)
AUD
2,98 RON
(+0.06%)
CAD
3,14 RON
(+0.1%)
BGN
2,43 RON
(+0.13%)
RUB
0,07 RON
(-0.52%)
ZAR
0,29 RON
(+0.34%)
BRL
1,10 RON
(-0.05%)
CNY
0,62 RON
(+0.2%)
INR
0,06 RON
(-0.23%)

O mamă judecată pentru uciderea fiului pe care încerca să-l exorcizeze

0

O americancă din Fort Wayne, Indiana, ar putea fi condamnată la 45 de ani de închisoare după ce a fost găsită vinovată de uciderea propriului copil în cadrul unui ritual de exorcizare, conform publicaţiei britanice The Telegraph.

Latisha Lawson, 31 de ani, şi-a forţat copilul de doar 2 ani, Jezaih, să bea un amestec de ulei de măsline şi oţet în cadrul unui ritual de exorcizare. În timp ce micuţul se îneca cu amestecul de ulei şi oţet, mama i-a ţinut mâna la gură prea ferm, împiedicându-l să vomite şi a sfârşit prin a-i rupe gâtul.

Femeia încerca să-şi exorcizeze copilul de un demon denumit „Marzon”, conform declaraţiilor sale făcute în faţa instanţei. Latisha Lawson a devenit convinsă de faptul că Jezaih ar fi posedat de demon şi se învinovăţea pentru faptul că-şi pierduse credinţa în Dumnezeu pe perioada sarcinii.

Latisha Lawson şi o altă femeie care credea că are copiii posedaţi de demoni, au încercat să-i exorcizeze pe micuţi obligându-i să bea amestecul de ulei şi oţet. Trei din cei patru copii au vomitat imediat amestecul, însă Lawson i-a astupat copilului său gura cu mâna, obligându-l să înghită. În urma autopsiei sa stabilit că micuţul a murit din cauza faptului că mama a exercitat o forţă prea mare asupra sa, rupându-i pur şi simplu gâtul.

Conform poliţiei, Latisha Lawson a ţinut cadavrul copilului într-un sac de plastic mai mult de un an, până a fost arestată la 21 decembrie 2010.

„Am ştiut că mă luptam cu un demon şi nu cu copilul meu”, a declarat ea în instanţă. Femeia a explicat faptul că a păstrat trupul copilului pentru că era convinsă că acesta va învia.

„I-am cerul lui Dumnezeu să-mi aducă înapoi copilul. A făcut-o în Biblie. A făcut-o cu Lazăr şi cu încă un copil”, a mai susţinut ea.

Avocaţii apărării au susţinut că femeia este bolnavă psihic şi lipsită de discernământ, însă acuzarea a convins instanţa că femeia era conştientă de acţiunile sale. Latisha Lawson mai are un copil.

„Jezaih a fost un copil nedorit. Acest caz infiorător nu este de fapt altceva decât un simplu caz de abuz al unui minor. Ea încă crede că a făcut ce trebuia să facă. Este înfricoşător”, a comentat procurorul Thomas Chaille.

Latisha Lawson a fost găsită vinovată de crimă în cazul lui Jezaih, dar şi pentru neglijenţă şi abuz în cazul fiicei sale de 4 ani.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.