Arnold Schwarzenegger a petrecut Memorial Day departe de copii

0 13

Week-end-ul de Memorial Day (în care se comemorează, în Statele Unite, morţii din războaie) este o ocazie pentru americani să stea cu familia.

Este ceea ce a făcut şi Maria Shriver, care şi-a petrecut sfârşitul de săptămână cu copiii, în timp ce Arnold Schwarzenegger a rămas la una din reşedinţele sale, departe de familie, scrie site-ul news-de-stars.com.

De la despărţirea de Arnold Schwarzenegger, Maria Shriver încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de familie. „N-am fi putut petrece o zi mai bună în altă parte decât acasă, la Malibu”, a spus Patrick, 17 ani, unul din cei patru copii ai cuplului. Schwarzenegger şi-a petrecut week-end-ul la reşedinţa din Sun Valley (Idaho), revenind apoi la Los Angeles. Familia a fost văzută duminică la Malibu, pregătindu-se să cineze, dar fără fostul guvernator.

Maria Shriver, 55 de ani, a adus un omagiu celor care şi-au dat viaţa în luptă. „În acest week-end, gândul meu se îndreaptă spre toţi cei care şi-au dat viaţa în luptă şi spre familiile care au pierdut o persoană apropiată.

Aveţi întreaga noastră recunoştinţă şi tot respectul nostru. Dumnezeu să va binecuvânteze”, a scris Maria Shriver pe Twitter, în momentul când ea însăşi trece prin momente grele.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata