Arnold Schwarzenegger a petrecut Memorial Day departe de copii

Week-end-ul de Memorial Day (în care se comemorează, în Statele Unite, morţii din războaie) este o ocazie pentru americani să stea cu familia.

Este ceea ce a făcut şi Maria Shriver, care şi-a petrecut sfârşitul de săptămână cu copiii, în timp ce Arnold Schwarzenegger a rămas la una din reşedinţele sale, departe de familie, scrie site-ul news-de-stars.com.

De la despărţirea de Arnold Schwarzenegger, Maria Shriver încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de familie. „N-am fi putut petrece o zi mai bună în altă parte decât acasă, la Malibu”, a spus Patrick, 17 ani, unul din cei patru copii ai cuplului. Schwarzenegger şi-a petrecut week-end-ul la reşedinţa din Sun Valley (Idaho), revenind apoi la Los Angeles. Familia a fost văzută duminică la Malibu, pregătindu-se să cineze, dar fără fostul guvernator.

Maria Shriver, 55 de ani, a adus un omagiu celor care şi-au dat viaţa în luptă. „În acest week-end, gândul meu se îndreaptă spre toţi cei care şi-au dat viaţa în luptă şi spre familiile care au pierdut o persoană apropiată.

Aveţi întreaga noastră recunoştinţă şi tot respectul nostru. Dumnezeu să va binecuvânteze”, a scris Maria Shriver pe Twitter, în momentul când ea însăşi trece prin momente grele.

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.