O adolescentă musulmană a fost ucisă cu pietre pentru că a participat la un concurs de frumuseţe

O tânără musulmană de 19 ani a fost ucisă cu pietre, conform „legii sharia”, pentru că a participat la un concurs de frumuseţe desfăşurat în Ucraina. Katya Koren a fost găsită moartă într-un sat din Crimeea, aproape de casa ei, scrie Daily Mail.

Prietenii ei spun că îi plăcea să poarte haine moderne şi că se clasase pe locul al şaptelea la un concurs de frumuseţe. Corpul ei mutilat a fost îngropat într-o pădure şi a fost găsit la o săptămână de la dispariţie.

Poliţia a deschis o anchetă în privinţa a trei tineri musulmani, care ar fi ucis-o susţinând că fata a meritat să moară, potrivit islamului. Unul din cei trei, în vârstă de 16 ani, este închis şi a spus poliţiei că fata „a încălcat legile shariei”, adăugând că nu regretă moartea ei.

În Ucraina trăiesc circa 2 milioane de musulmani, reprezentând 5% din populaţie. Mulţi sunt tătari stabiliţi în peninsula Crimeea. Sharia nu este caracteristică vieţii lor în această regiune, dar, din păcate, în numele ei a fost omorâtă tânăra Katya Koren, scrie wordpress.com.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.