Soţia lui Frank Sinatra a publicat o carte de memorii despre fostul său soţ

Barbara Sinatra, văduva legendarului „Blue Eyes” Frank Sinatra, a publicat o carte de memorii, „Lady Blue Eyes: My Life With Frank”, în care îşi povesteşte viaţa alături de celebrul actor şi interpret, transmite Associated Press.

Barbara îşi povesteşte cei 30 de ani petrecuţi alături de un om generos şi preocupat de propria imagine, un om care se aprindea repede, fiind uneori chiar violent, dar se şi calma la fel de repede. Ea accepta aceste ieşiri violente ale lui Frank, considerându-le drept parte din „farmecul său periculos”.

De la copilăria ei, până la tinereţea ca model, Barbara Blakeley a tânjit după o viaţă de lux şi opulenţă. A primit totul după ce l-a cunoscut pe Frank Sinatra, care pe atunci era bine trecut de 50 de ani. Cântăreţul cu o voce inconfundabilă a fost cel care a abordat-o pe Barbara care i-a devenit în scurt timp parteneră de viaţă, iar după o lungă perioadă de timp, în sfârşit soţie.

Întreaga sa viaţă în acea perioadă se desfăşura în jurul lui Frank Sinatra, după cum recunoaşte. La cererea acestuia, a renunţat la fumat, pentru că Frank, un fumător înrăit de ţigări Camel fără filtru până în ultima clipă a vieţii sale, considera că o femeie care fumează îşi pierde feminitatea.

Barbara povesteşte de asemenea că a învăţat repede ceea ce prietenii din anturajul lui Frank Sinatra ştiau deja de mult timp. Când celebrul actor se îmbăta, ceea ce e drept, nu se întâmpla frecvent, era mai bine să dispari din apropierea lui.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.