Un camion a dispărut într-o groapă pe şosea în câteva secunde. Care e ţara cu şosele mai proaste ca România

[block]2[/block]

– Un camion de mare tonaj a fost pur şi simplu „înghiţit” de o groapă pe o şosea din China, care s-a format exact în momentul trecerii autovehiculului prin acel loc. Potrivit [block]0[/block], incidentul a avut loc pe o stradă din Changchun, capitala provinciei Jilin, situată în nord-estul Chinei.

În momentul producerii accidentului, în cabina camionului se aflau două persoane care, în urma impactului, au fost rănite şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Autorităţile chineze fac investigaţii în legătură cu acest caz. Deşi ancheta e încă în desfăşurare, ei suspectează că autovehiculul care transporta ţevi era supraîncărcat.

China este una dintre cele mai periculoase ţări din punct de vedere al şofatului, unul dintre motive fiind starea proastă a şoselelor. În ţară asiatică, 100.000 de oameni mor anual din cauza accidentelor rutiere. Numărul deceselor e de două ori mai mare ca cel înregistrat pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, deşi americanii au de patru ori mai multe maşini comparativ cu chinezii. În luna februarie, patru şoferi de camioane au supravieţuit după ce podul pe care aceştia îl traversau s-a prăbuşit. Incidentul a avut loc în Shangyu, în provincia Zhejiang din estul Chinei, relatează Gândul.info.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.