EUR
4,84 RON
(-0.04%)
USD
4,28 RON
(-0.21%)
GBP
5,41 RON
(-0.05%)
CHF
4,56 RON
(-0.02%)
BGN
2,47 RON
(+0.28%)
BYN
1,75 RON
(+0.2%)
CAD
3,15 RON
(+0.37%)
RSD
0,04 RON
(-0.05%)
AUD
2,98 RON
(+0.24%)
JPY
0,04 RON
(-0.6%)
CZK
0,18 RON
(+0.02%)
INR
0,06 RON
(+0.03%)

Românul Razy Gogonea visează la un viitor strălucitor după participarea la „Britain’s Got Talent”

Românul Razy Gogonea visează la un viitor strălucitor după ce, la sfârşitul săptămânii, a reuşit să obţină locul patru în finala celebrului show de televiziune „Britain’s Got Talent”, impresionând publicul printr-un dans care aminteşte de trilogia Matrix.

Razy Gogonea are 28 de ani şi este originar din România, însă locuieşte de doi ani la Manchester, alături de prietena sa. Cu ocazia finalei showului, tânărul şi-a văzut părinţii pentru prima dată în ultimii peste doi ani, aceştia venind din România special pentru a asista la momentul de glorie al fiului lor.

„A fost cel mai grozav moment din viaţa mea. Încă nu pot să cred că mi-au întâmplat toate aceste lucruri minunate. Acum mă pregătesc pentru turneu şi pentru şansa de a performa în faţa a mii de persoane în fiecare noapte. Abia puteam visa la aşa ceva înainte. Faptul că părinţii au venit să mă vadă în finală m-a făcut extrem, extrem de mândru.

A fost o surpriză totală şi nu mi-a venit să cred când i-am văzut în faţa mea. Nu ştiu ce va urma, însă este o şansă incredibilă. Am fost foarte mulţumit de reprezentaţia mea, iar faptul că am terminat pe locul patru printre atât de mulţi cântăreţi strălucitori şi interpreţi uluitori este o onoare pentru mine”, a afirmat el, potrivit Manchester Evening News.

Razy, care este şomer, a trăit în localitatea Sale tinp de trei ani, după care s-a mutat la Manchester împreună cu prietena sa, Ruth. Pe Razy îl aşteaptă acum un intens program de repetiţii, iar abia pe 18 iunie va reveni la Manchester, unde va oferi o reprezentaţie în cadrul turenului „Britain’s Got Talent”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata