EUR
4,84 RON
(0%)
USD
4,27 RON
(-0.03%)
GBP
5,41 RON
(-0.58%)
CHF
4,56 RON
(-0.06%)
BGN
2,48 RON
(-0.36%)
BYN
1,76 RON
(-0.43%)
CAD
3,16 RON
(-0.3%)
RSD
0,04 RON
(+0.02%)
AUD
2,99 RON
(-0.29%)
JPY
0,04 RON
(-0.36%)
CZK
0,18 RON
(-0.26%)
INR
0,06 RON
(+0.05%)

Elena Udrea face noi reguli pe Facebook. Pe cine s-a supărat ministrul turismului

– Elena Udrea îşi face ordine pe pagina de Facebook. Cine vrea să mai facă vreun comentariu trebuie să se supună unor reguli şi, neapărat, să nu posteze link-uri către Antenele lui Dan Voiculescu.

Link-urile care duc la emisiuni ale Antenelor vor fi şterse. Mi-am exprimat public poziţia faţă de tacticile incorecte ale trustului Intact şi nu revin asupra acestei atitudini„, este unul dintre termenii pe care ministrul dezvoltării şi turismului i-a impus. Deşi în luna februarie şi-a exprimat dezacordul şi faţă de modul în care este prezentată de Realitatea TV, postul de televiziune nu a primit interzis pe Facebook, scrie Gândul.

Invocând climatul care s-ar fi degradat în reţeaua de socializare, Elena Udrea mai introduce între reguli „termenii civilizaţi şi discursul normal (la fel cum s-ar vorbi în mediul social real)”, iar în cazul punctelor de vedere „contra” acestea „pot fi postate în măsura în care sunt sprijinite cu argumente”. Mai mult, comentariile pe altă temă decât cea impusă nu vor fi menţinute pe pagina de Facebook a Elenei Udrea.

Ea promite că, după ce noile reguli vor fi aplicate, va fi mai activă pe site-ul de socializare, în limita timpului disponibil. „Iar cu privire la moderare: mi-aş dori să intervin mai des în secţiunea de comentarii, însă timpul de care dispun este destul de concentrat, astfel încât voi răspunde în mod selective”, a subliniat ministrul pe pagina sa de Facebook.

Citește și
2 Comentarii
 1. FOST DE LA TRANS. spune

  PRAFUL SI PUBBEREA SE VA ALEGE DE COCONITA ASTA FLUSTURATICA DUPA „DEBARCAREA” LA CHE…IUL CONSTANTA……SA VEZI CUM OGRADA VA FI INGRADITA” CU ZABRELE ATUNCI…SA NU IASA DIN „OGRADA” CAND NU E STAPANUL ACASA…NU UITA-TI PDL-ISTI: CINE RADE LA URMA, RADE MAI BINE!(PACAT DE TARA ASTA; BANII NU VOR MAI FI SCOSI, DAR MACAR PALATE DE PE LANGA SNAGOV S-AR PUTEA PUNE LA LICITATIE…SI NU PE VARZA SAU PLACINTA!)

 2. mihai ciofu spune

  NU STIU CE PARE-SI FACE ALTI DE ELENA UDREA DAR EU STIMEZ SI O RESPECT CA FEMEIE IN PARLAMENT SI GUVERN..
  FACE SI EA CRED CE POATE CU UNL NU SA POATE FACE NIMICA IN TARA ASTA ..
  EU,I DORESC MULT SUCCES IN CARIERA EI DE POLITICIAN….
  SUCCES..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata