Superofertă: „Academia Caţavencu” s-a dat la jumătate de preţ

– Cu toate că „România Liberă” – cotidianul pe care-l păstoreşte – se află într-o continuă restructurare, dublată de o constantă întârziere la plata salariilor, magnatul Dan Adamescu a achiziţionat, ieri, brandul „Academia Caţavencu”. Contra a aproape 900.000 de euro, prin intermediul unui interpus, angajat la România Liberă, Claudiu Pădurean.

El a fost reprezentat la licitaţie de un avocat pe care nu l-a întâlnit niciodată, George Dumitrescu. Iar acesta a fost clar: „Nu e obligatoriu ca un împuternicit să-şi cunoască clientul!”. Apoi a câştigat licitaţia (pornită de la suma de 149.322 euro, fără TVA), după doar nouă minute şi 75 de paşi rapizi a câte 7.500 de euro. Nota de plată: 882.659 euro cu TVA, informează EVZ.

Contracandidat la licitaţia organizată de lichidatorul judiciar al „Academia Caţavencu” i-a fost Orlando Nicoară, directorul general al Mediafax Group. Implicit omul boss-ului PRO TV, Adrian Sârbu. Acesta din urmă păstoreşte, la rându-i, un cotidian altădată de succes, dar recent trecut doar pe online, „Gândul”.

Loading...
loading...
Citește și
Loading...
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.