Amy Winehouse huiduită la Belgrad din cauza unei prestaţii mediocre

Controversata artistă britanică Amy Winehouse, care a părut a fi într-o stare prea avansată de ebrietate pentru a putea cânta, a fost huiduită în timpul concertului său în aer liber susţinut sâmbătă seară la Belgrad, ce a deschis oficial turneul european al artistei, relatează agenţia France Presse.

Circa 20.000 de persoane au fost prezente la concertul ce a avut loc la poalele Kalemegdan, o fortăreaţă care datează din secolul al 6-lea, însă multe dintre acestea au părăsit rapid spectacolul dezamăgitor oferit de Winehouse.

În cursul concertului de 90 de minute, cântăreaţa s-a chinuit să interpreteze, mai mult mormăind, fragmente din cântecele sale, nereuşind să păstreze ritmul trupei sale. Ea a părăsit scena de două ori, în momentul în care numeroşi admiratori de-ai săi – unii veniţi chiar şi din ţări vecine – au huiduit-o şi au fluierat-o din cauză că se bâlbâia.

„Mi-am dat salariul pe o săptămână, 38 de euro, pentru a asista la acest concert. Eram la curent cu problemele sale, însă organizatorii ar fi trebuit să anuleze spectacolul pentru a ne lăsa pe noi, fanii, să ne amintim de adevărata Amy”, a declarat pentru AFP Bojan Petrovic, un învăţător în vârstă de 35 de ani venit de la Nis /sud/ special pentru concert.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.