Blondele din Rusia se pregătesc să fie înglobate în Frontul Popular al lui Putin

Congresul naţional al blondelor din Rusia şi-a început „lucrările” joia aceasta, la Soci.

Potrivit cotidianului rus Novâie Izvestia, evenimentul este unul important, deoarece în cadrul lui, în afară de ore de machiaj şi de probe de vestimentaţie, blondinele vor trebui să se decidă dacă sprijină sau nu Frontul Popular al lui Vladimir Putin, notează cotidianul rus Novâie Izvestia.

În timpul înregistrării pentru participare, toate blondele au primit inclusiv un chestionar în care trebuiau să dezvăluie unele dintre preferinţele lor, dar să şi spună dacă doresc să adere la Frontul Popular condus de Putin. Abia după ce blonda îşi exprima voinţa politică, ea putea să se relaxeze şi să se distreze: de exemplu, să participe la campionatul pentru jocul „x şi 0”.

Citeste si:  Cancelarul Angela Merkel i-a cerut Papei Francisc să sprijine măsurile de austeritate

Cotidianul rus aminteşte că în Frontul Popular sunt admişi toţi doritorii, cu condiţia ca aceştia să împărtăşească opiniile formaţiunii. De asemenea, membrii Frontului Popular pot candida în alegeri pentru Duma de Stat pe listele electorale ale Rusiei Unite, dar fără să fie membri ai acestui partid. Astfel, dacă blondele vor decide să se ralieze Frontului Popular, ele vor avea şansa reală de se transforma din specialiste în ale modei în deputate.

În opinia Galinei Mihailova, şefa unei filiale a partidului de opoziţie „Iabloko”, în cazul în care comunitatea blondelor va adera la Frontul Popular, acest lucru le va aduce exclusiv prejudicii membrilor formaţiunii.

Citeste si:  Cota de popularitate a lui Vladimir Putin, la cel mai scăzut nivel de după 2000

„Acest lucru va scădea şi mai mult, în ochii femeilor moderne active şi bărbaţilor sensibili la problema egalităţii dintre sexe, imaginea Frontului Popular, care este oricum destul de proastă. Dacă m-aş număra printre liderii Frontului, m-aş gândi foarte bine înainte să organizez asemenea acţiuni, pentru că de fapt este vorba despre o încălcare a normelor constituţionale, unde se vorbeşte despre drepturi şi şanse egale pentru femei”, subliniază Mihailova.

Pentru a completa imaginea socio-politică a Frontului Popular, Mihailova propune ralierea la aceasta a altor comunităţi „exotice”, cum ar fi „partidul proştilor” sau al „iubitorilor de bere şi creveţi”.

Citeste si:  Situaţia din Ucraina ''tinde să se degradeze'', au convenit Putin și Merkel

În paralel cu blondele, intenţia de a adera la Frontul Popular al lui Vladimir Putin a fost exprimată şi de liderii poştaşilor ruşi. După cum a declarat săptămâna aceasta directorul general al „Poştei Rusiei”, Aleksandr Kisilev, întreprinderea intenţionează să desfăşoare un referendum pe marginea „aderării la Frontul Popular”. Poştaşul-şef al Rusiei este de părere că „obiectivele proclamate de Front corespund în totalitate intereselor angajaţilor”.

Rămâne doar speranţa că, odată raliate la Frontul Popular, poştăriţele nu vor fi împărţite în două fracţiuni: a „blondelor vopsite” şi a celor „naturale”, conchide ironic Novâie Izvestia.

Citește și
1 Comentariu
  1. Lily spune

    Eram la un pas sa intru în dulap cand am citit.. Mai lipseste o foto de partid cu VP , fericit, în mijlocul blondelor. . Una pe un picior, alta pe celalalt..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close