Ambulanţă implicată într-un accident rutier la Iaşi

O ambulanţă înmatriculată în judeţul Neamţ a fost implicată, sâmbătă (2 iulie), într-un accident rutier la Iaşi, în timp ce transporta o pacientă spre Spitalul de Neurochirurgie „Nicolae Oblu”.

Subcomisarul Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, a declarat că ambulanţa, care circula cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, a trecut pe culoarea roşie a unuia dintre semafoarele amplasate pe bulevardul Independenţei. În acelaşi timp, de pe o stradă laterală, un taxi a trecut pe culoarea verde a semaforului, moment în care cele două autovehicule s-au ciocnit.

Citeste si:  Graba şi pasiunea vitezei, responsabile pentru moartea sau accidentarea prea multor cetăţeni români

Incidentul a avut loc în apropierea Universităţii de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa” din Iaşi.

În urma impactului, medicul ambulanţei s-a ales cu traumatisme uşoare la membrele superioare.

Pacienta din ambulanţă, în vârstă de 63 de ani, care trebuia dusă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi în urma unui accident vascular cerebral cu hemoragie externă, nu a păţit nimic în timpul accidentului, deoarece era legată de la targă. Ea a fost preluată de o ambulanţă aparţinând SAJ Iaşi şi dusă la Spitalul de Neurochirurgie.

Citeste si:  Dolj: Un bărbat de 41 de ani a decedat, iar copiii acestuia au fost răniţi în urma accidentului produs de Silviu Lung

Un echipaj al poliţiei s-a deplasat la locul accidentului pentru a afla care au fost condiţiile accidentului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata