Detailly, on financiarul.ro, the head code will be:

Presupusa victimă a lui Dominique Strauss-Kahn a minţit sub jurământ

„Reclamanta a recunoscut între timp că relatarea sa era eronată şi că după incidentul din camera 2806, ea a făcut curat într-o cameră vecină, apoi s-a întors în apartamentul lui Dominique Strauss-Kahn şi abia apoi i-a sesizat incidentul superiorului său”, a explicat biroul procurorului Cyrus Vance într-un comunicat. 

În săptămânile de după petrecerea faptelor incriminate, femeia de 32 de ani din Guineea a povestitîn mai multe rânduri” anchetatorilor că după ce a fost agresată s-a refugiat pe culoarul etajului al 28-lea al hotelului în care se afla apartamentul lui Dominique Strauss-Kahn, precizează documentul.

Ea a explicat că a aşteptat ca presupusul agresor să iasă din cameră pentru a sesiza faptele unui superior ajuns ulterior la acelaşi etaj.

„Reclamanta a reiterat această versiune a faptelor sub jurământ în faţa marelui juriu”, a mai precizat sursa citată.

Magistratul a mai menţionat căde-a lungul întregii anchete, reclamanta i-a minţit pe asistenţii procurorului în legătură cu multe alte subiecte, precum trecutul său, situaţia sa prezentă şi relaţiile persoanele”.

Avocatul reclamantei, Kenneth Thompson, a recunoscut vineri că procurorul se îndreaptă spre o renunţare la acuzaţii în acest caz.Credem că procurorul districtual se îndreaptă spre renunţarea la acuzaţii”, a declarat Thompson după audierea în care fostului şef al FMI i-a fost ridicat arestul la domiciliu.

El a ţinut să sublinieze că clienta sanu a schimbat niciun cuvânt” din versiunea asupra faptelor, contrazicând afirmaţiile biroului procurorului.

Thompson a mai menţionat că clienta sa i-a spus că va apărea în faţa camerelor de luat vederipentru a spune lumii întregi ce a făcut Dominique Strauss-Kahn”.

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.