Unul din fiii preşedintelui georgian Saakaşvili a bătut recordul de rapiditate la tastarea alfabetului pe iPad

 Unui din fiii preşedintelui georgian Mihail Saakaşvili a bătut marţi recordul mondial la rapiditatea cu care a tastat alfabetul latin pe un iPad, potrivit imaginilor difuzate de televiziunea din Georgia, relatează publicaţia Le Point.

Eduard Saakaşvili a reuşit să tasteze alfabetul în 5,26 secunde. Recordul precedent, deţinut de adolescentul britanic Charlie Joseph McDonnell din iunie 2010, era de 6,31 secunde, informează site-ul internet al Guinness Book. Un observator al Cărţii Recordurilor s-a deplasat pentru omologare la Batumi, oraş aflat pe coasta Mării Negre.

„Sunt foarte fericit”, a spus Eduard la televiziunea georgiană, adăugând că s-a pregătit luni bune pentru acest eveniment. „Toată familia era nervoasă. Acum sunt o mamă foarte fericită”, arată soţia preşedintelui georgian, olandeza Sandra Roelofs.

În luna martie, Mihail Saakaşvili şi fiul său cel mic, în vârstă de cinci ani, atrăseseră deja atenţia presei participând la nişte exerciţii militare, pentru a ridica moralul forţelor armate.

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.