Seria „Mad Man” în topul favoriţilor la Emmy cu 19 nominalizări

Seria „Mad Men”, o dramă plasată în toiul schimbărilor sociale produse în SUA anilor „60, conduce în topul favoriţilor la premiile Emmy cu nu mai puţin de 19 nominalizări, transmite joi Associated Press.

„Mad Men” are astfel şansa de a câştiga pentru al patrulea an consecutiv premiul Emmy la categoria cel mai bun serial dramatic, în timp ce seria „Modern Family”, câştigătoarea de anul trecut a categoriei rezervată comediilor, este anul acesta sitcomul cu cele mai multe nominalizări – 17.

Printre favoriţi se numără şi producţiile „Boardwalk Empire” cu 18 nominalizări, „Saturday Night Live” cu 16 nominalizări şi respectiv seria fantasy „Game of Thrones” cu 13 nominalizări. Sitcomul „30 Rock” a obţinut de asemenea 13 nominalizări.

Controversata miniserie „The Kennedys”, proiect abandonat de History Channel dar preluat de o televiziune mai puţin cunoscută, ReelzChannel, a primit 10 nominalizări, printre care şi cea pentru cea mai bună miniserie şi cele pentru actorii Greg Kinnear (preşedintele John F. Kennedy), Barry Pepper (Robert Kennedy) şi Tom Wilkinson (în rolul patriarhului familei, Joe Kennedy).

Premiile Emmy sunt dedicate produselor de televiziune şi sunt considerate echivalentele Oscarurilor din cinematografie. Cea de-a 63-a gală Emmy va avea loc la 6 august la Academia de Arte şi Ştiinţe de Televiziune din North Hollywood, Los Angeles.

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.