DSK ar fi avut trei „iubite” în week-end-ul presupusului viol

 Dominique Strauss-Kahn ar fi avut raporturi cu trei femei diferite în week-end-ul presupusului viol împotriva unei cameriste, dezvăluie săptămânalul francez Le Point.

El i-ar fi mărturisit soţiei, Anne Sinclair, că a fost cu trei femei pe 13 şi 14 mai, ziua în care se presupune că ar fi violat o cameristă la hotelul Sofitel din Manhattan. Le Point citează un apropiat al celor doi în sprijinul afirmaţiilor sale.

Fostul director al FMI i-ar fi spus soţiei că a avut raporturi consimţite şi că n-a violat pe nimeni, iar Anne Sinclair l-ar fi crezut. „Dominique n-a fost niciodată violent cu nimeni. Nici copiilor nu le-a dat vreodată o palmă. Este un seducător, dar nu un violator”, ar fi spus Anne Sinclair prietenilor săi.

Dominique Strauss-Kahn, 62 de ani, este acuzat că a agresat-o sexual pe Nafissatou Diallo, 32 de ani, cameristă la hotelul Sofitel din Manhattan. Faptele ar fi avut loc pe 14 mai. Potrivit New York Times, DSK a primit în camera sa două femei. Avocaţii victimei susţin că DSK a fost filmat urcând în lift sâmbătă, la 01h30, cu o femeie, care ar fi plecat din cameră după o oră şi jumătate.

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.