Softurile minune pe care le poţi găsi gratis pe Internet

– Pentru modificarea pozelor, textelor sau decorarea casei, nu mai ai nevoie de programe costisitoare. Aceste aplicaţii sunt disponibile pe Internet şi le poţi folosi gratuit.

Cu o singură căutare în browserul de Internet poţi găsi servicii care te ajută să-ţi redecorezi casa sau să găseşti drumul printrun oraş pe care nu-l cunoşti. Totul este gratis.

Înainte să-ţi remodelezi casa sau să-ţi construieşti una de la zero, nu ar strica dacă ai pierde ceva timp încercând să faci pe arhitectul pe unul dintre siteurile homestyler.com sau planningwiz.com. Aceste programe îţi permit compartimentarea casei, mobilarea şi chiar interacţiunea cu branduri din sectorul decoraţiunilor interioare. De asemenea, oferă şi o variantă 3D de vizualizare a rezultatului, scrie EVZ.ro.

Dacă vreţi să prelucraţi fotografiile înainte de a le urca pe Facebook ar trebui să aruncaţi un ochi pe site-ul aviary.com, care face aproximativ acelaşi lucru ca Photoshop, Illustrator, şi GarageBand al celor de la Apple.

Citeste si:  Google-ul spionilor

Pe Internet se găsesc şi programe de editare video, care te ajută să prelucrezi un filmuleţ înainte de a-l posta pe YouTube sau de a ţi-l descărca în calculator. Unul dintre ele este jaycut.com. Şi aviary.com oferă instrumente de editare video destul de bune. Totul este să ai o conexiune rapidă la Internet.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata