Parchetul efectuează cercetări faţă de 36 de persoane acuzate de furtul unor automobile de lux

Poliţiştii de frontieră sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj au efectuat, miercuri dimineaţă, 20 de percheziţii simultane la locuinţele unor suspecţi implicaţi în traficul cu ţigări, în localitatea Berbeşti, precum şi la mai multe adrese din zona municipiului Sighetu Marmaţiei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Maramureş, Radu Lungu, a declarat miercuri  că cele 20 de percheziţii, care s-au desfăşurat în localităţile Poienile de sub Munte, Ocna Şugatag, Fereşti, Berbeşti şi Tisa, continuă pentru anihilarea unei grupări infracţionale organizate, specializate în traficul cu ţigări.

Poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj, au descins, în jurul orei 6,00, la domiciliile mai multor persoane despre care există informaţii că ar fi traficat cantităţi importante de ţigări ucrainene.

La acţiune participă 65 de poliţişti de frontieră care au ridicat câteva zeci de baxuri de ţigări de contrabandă, valoarea acestora nefiind încă stabilită.

De asemenea, şase persoane au fost aduse la audieri la sediul IJPF Maramureş din municipiul Sighetu Marmaţiei.

Purtătorul de cuvânt al IJPF a precizat că reţeaua de contrabandişti a fost monitorizată timp de câteva luni, iar ţigările erau introduse în ţară cu barca pneumatică peste Tisa şi prin zona montană de graniţă româno-ucraineană.

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.