Ashton Kutcher îl înlocuieşte pe Charlie Sheen în „Doi bărbaţi şi jumătate”

 Ashton Kutcher va interpreta rolul unui milionar din afaceri pe internet care are o inimă frântă din dragoste, rol cu care îl va înlocui pe Charlie Sheen din sitcom-ul „Two and a Half men” (Doi bărbaţi şi jumătate), în următoarea serie ce apare în septembrie, conform Associated Press.

Compania CBS Entertainment, prin preşedintele Nina Tassler, a anunţat această schimbare miercuri, în timpul unei întâlniri cu presa. Ashton Kutcher ar urma să umple locul gol lăsat de Charlie Sheen care a părăsit acest sitcom în urma unui scandal monstru care a încheiat sezonul trecut.

Personajul lui Kutcher va purta numele Walden Schmidt şi nu va avea nicio relaţie de rudenie cu celelalte două staruri ale seriei, Jon Cryer şi Angus T. Jones. Cryer şi Jones interpretau rolurile fratelui şi nepotului personajului interpretat de Charlie Sheen.

Nina Tassler nu a confirmat dar nici nu a infirmat zvonurile cu privire la faptul că noul sezon al sitcomului va începe cu moartea personajului interpretat de Charlie Sheen, Charlie Harper, şi cu înmormântarea acestuia.

„Misterul face parte din marketing”, s-a mărginit ea să comenteze.

Noua serie a sitcomului, cea de-a 9-a, va debuta la 19 septembrie.

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.