Vila lui Jim Morrison, închiriată cu 1.000 de dolari, iar cea a lui Eric Clapton, cu 50.000

Agenţii imobiliari nu lasă fără treabă imobilele legate, într-un fel sau altul, de numele unor vedete.

Astfel, apartamentele unor foste sau actuale staruri din lumea filmului, a muzicii sau modei pot fi închiriate cu sume între 1.000 şi 50.000 de dolari pe săptămână, conform ABC.

Un sejur de o săptămână la conacul lui Frank Sinatra din Beverly Hills, California, care, în afară de şapte dormitoare, are tot atâtea săli de baie, două camere de zi, o sală de mese, bucătărie, bibliotecă, piscină în forma capacului de pian, costă „numai” 15.600 de dolari.

Vă costă însă puţin mai ieftin dacă doriţi să vă simţiţi în pielea lui Mick Jagger: cu 15.000 de dolari pe săptămână poate fi închiriată vila acestuia, proprietate personală. Imobilul se află pe insula privată Mustique din Caraibe şi dispune de şase camere, o piscină, un jacuzzi, o maşină de teren pentru explorarea insulei.

Citeste si:  Mazda dezvoltă pentru piaţa japoneză un vehicul electric bazat pe platforma modelului Mazda 2

O altă ofertă pentru cei care nu sunt strâmtoraţi din punct de vedere financiar este vila lui Eric Clapton din Standfast Point, compusă din trei clădiri luxoase, unite printr-o terasă descoperită. Ca parte a acestui complex, sunt o cameră de joacă pentru copii, o sală de biliard şi o piscină.

Fanii lui Jim Morrison din grupul Doors nu vor trebui să plătească prea mult: o casă modestă de la Hollywood, care a aparţinut cândva starului, poate fi închiriată cu numai 3.000 de dolari pe lună, sau aproape 1.000 de dolari pe săptămână. În casă se află o mulţime de lucruri ce i-au aparţinut lui Morrison, iar pe lângă ea – o grădină umbroasă.

Citeste si:  Piaţa închirierilor de locuinţe, în curs de stabilizare

Iubitorii de muzică clasică pot petrece un sejur de o săptămâna la vila lui Luciano Pavarotti, pe care o pot închiria contra 7.000 de euro de la una din fiicele legendarului tenor. Villa Giulia este situată pe coasta Mării Adriatice, pe un deal, cu deschidere spre mare. În casă se află şi pianul favorit al celui care a fost considerat tenorul nepereche.

Cei doritori de lux şi strălucire au posibilitatea să petreacă un sejur de o săptămână la vila designerului Roberto Cavalli din Coral Bay, Cipru, contra 5.000 de euro pe noapte / în jur de 35.000 de euro o săptămână/.

Citeste si:  Plata cu telefonul - "artificiul" prin care Google vrea să-ţi supervizeze portofelul

Vila are trei dormitoare cu interioare exclusive de la Roberto Cavalli, trei băi cu jacuzzi, în care toată ceramica şi obiectele sanitare sunt de la Versace.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close