Cele trei aeroporturi din New York au fost redeschise

Transportul în comun a fost reluat luni la New York şi cele trei aeroporturi ale oraşului au fost redeschise pentru cursele programate la sosire, la o zi după trecerea uraganului Irene asupra metropolei americane, relatează AFP.

Cu câteva excepţii, serviciul a fost reluat pe toate liniile de metrou, însă cu o frecvenţă mai redusă decât în mod normal, a anunţat Metropolitan Transportation Authority (MTA). Luni dimineaţă, serviciul de autobuze funcţiona de asemenea.

Cele trei aeroporturi au fost redeschise pentru zborurile la sosire, a indicat Steve Coleman, purtător de cuvânt al autorităţilor aeroportuare din New York şi New Jersey.

Decolările vor fi reluate la prânz pe JFK şi Newark, în timp ce La Guardia a fost redeschis complet luni dimineaţă. Autorităţile aeroportuare i-au sfătuit însă pe călători să contacteze companiile aeriene pentru a se informa despre eventuale anulări sau întârzieri de zboruri.

Mai mult de 10.000 de curse au fost anulate în acest week-end din cauza trecerii uraganului Irene pe coasta estică a Statelor Unite. La New York, unde a ajuns duminică dimineaţă, Irene a provocat doar pagube limitate, cu inundaţii şi copaci doborâţi.

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.