Elena Udrea: Cine va reuşi să readucă tinerii la vot va câştiga alegerile în 2012 şi 2014

Vicepreşedintele PDL, Elena Udrea, a cerut, joi, tinerilor democrat liberali să se implice mai activ pentru a aduce tinerii la vot, punctând faptul că partidul care reuşi să readucă tineretul la vot va câştiga alegerile şi în 2012 şi în 2014.

„Cine va reuşi să scoată tinerii la vot va câştiga alegerile şi în 2012 şi în 2014, dar pentru asta trebuie să le dai tinerilor argumente cu care să poţi să-i readuci în viaţa publică”, a declarat Elena Udrea la deschiderea Şcolii de Vară a Tineretului Democrat Liberal.

Liderul democrat-liberal a reamintit anul 2004, când tinerii stăteau la cozi pentru a vota cu actualul şef al statului. „Îmi amintesc de anul 2004, decembrie, când se stătea la cozi să se voteze cu Traian Băsescu. Erau vremuri în care tinerii încă mai participau la viaţa politică, încă se mai implicau în proiectele societăţii. Erau momentele în care tinerii îşi dădeau votul pentru ceea ce urma să se întâmple cu ţara lor în perioada următoare”, a mai spus Udrea.

Ca o concluzie, vicepreşedintele democrat-liberal a punctat faptul că PDL trebuie să demonstreze că are soluţii la problemele tinerilor pentru a-i readuce alături de partid, cerând implicarea mai activă a OT-PDL în acest demers.

„Da, vom reuşi să demonstrăm că avem soluţii la problemele lor, că ei contează pentru noi, cred că vom putea să-i readucem alături de noi”, a mai spus Elena Udrea.

În deschiderea evenimentului, Răzvan Mustea, preşedinte OT-PDL, a anunţat că ediţia din acest an a Şcolii de vară a tinerilor democrat an se desfăşoară sub logo-ul „Smart &Right”, culorile alese fiind nu tradiţionalul portocaliu, ci alte două culori, verde crud şi albastru marin, aspect apreciat în mod deosebit de Elena Udrea.

La întrunirea care se desfăşoară la Eforie Nord participă câteva sute de membri ai OT-PDL. În cursul primei zile a reuniunii care se desfăşoară în perioada 1-4 septembrie, printre vorbitori s-a regăsit şi ministrul de Interne Traian Igaş.

Printre invitaţii speciali ai zilei s-a numărat George Mocanu, preşedintele Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat din Republica Moldova.

Acesta a declarat că Şcoala de vară de Eforie poate însemna startul unei colaborări de lungă durată între cele două organizaţii politice şi a menţionat în context celebrarea Zilei Limbii Române la Chişinău şi Bucureşti, moment aplaudat de tinerii democrat-liberali.

Citește și
1 Comentariu
  1. miranda spune

    DEZMATUL A INCEPUT……..CHIORUL A CONCEPUT ACEASTA INTARZIERE SI VREA S-O IA PE ALTE CAI A.I. SA CASTIGE….DE NU……PUSCARIA I-I ASTEAPTA….E APROAPE JILAVA!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata