EUR
4,84 RON
(+0.04%)
USD
4,30 RON
(+0.09%)
GBP
5,37 RON
(-0.07%)
CHF
4,55 RON
(-0.09%)
BGN
2,47 RON
(+0.07%)
BYN
1,76 RON
(+0.09%)
CAD
3,17 RON
(+0.2%)
RSD
0,04 RON
(-0.02%)
AUD
2,99 RON
(+0.02%)
JPY
0,04 RON
(+0.09%)
CZK
0,18 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(+0.1%)

Valeriu Turcan: Preşedintele este sănătos; Stelian Tănase este grav bolnav – îi plac excesiv banii

 Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Valeriu Turcan, susţine că afirmaţiile politologului Stelian Tănase cu privire la starea de sănătate a şefului statului sunt ‘ridicole’, punctând faptul că în actualul sistem constituţional, dacă Traian Băsescu ar fi avut vreo problemă de sănătate, s-ar fi aflat.

„Afirmaţiile domnului Stelian Tănase sunt ridicole. În cazul domniei sale, aş îndrăzni să spun că ele reprezintă, mai degrabă, o dorinţă personală a domnului Stelian Tănase, el fiind recunoscut ca una dintre persoanele care în mod constant şi cu regularitate răspândesc informaţii false despre preşedintele Traian Băsescu. Acum, ştiu că dl. Tănase este grav bolnav, suferă de o boală des întâlnită: îi plac excesiv banii.

Dar nu vă pot garanta pentru această informaţie pentru că am auzit-o de la un apropiat al domniei sale pe care nu îl pot numi. Este ceva similar. Aşa face şi dl. Stelian Tănase, vehiculează informaţii pe care pur şi simplu le inventează”, afirmă Turcan într-o precizare transmisă luni .

El subliniază faptul că, în actualul sistem constituţional şi în conformitate cu actuala procedură care există privind sănătatea preşedintelui României, dacă Traian Băsescu ar avea o problemă de sănătate, ar fi „imposibil” ca presa să nu afle.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui mai susţine că jurnalistul Stelian Tănase a răspândit „o teorie falsă” despre şeful statului, fără niciun fel de argumente şi invocând „surse vagi”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata