Procesul medicului lui Michael Jackson a început prin selecţia juraţilor

 Procesul medicului lui Michael Jackson, acuzat de omucidere involuntară în cazul morţii regelui pop la vârsta de 50 de ani, în 2009, a început joi la Los Angeles cu selecţia celor 20 de juraţi dintr-un grup de 160 de persoane, transmite AFP.

Curtea de justiţie din Los Angeles s-a reunit la ora locală 09:00 şi a început, în prezenţa lui Conrad Murray, selecţia juraţilor, conform unui purtător de cuvânt al instanţei.

În faţa tribunalului s-au strâns două grupuri de manifestanţi, unii solicitând „dreptate pentru Michael Jackson”, iar ceilalţi eliberarea medicului Conrad Murray.

Citeste si:  Un fost bodyguard al lui Michael Jackson susţine că este tatăl lui Blanket

Medicul megastarului, Conrad Murray, este acuzat că l-ar fi ucis pe Michael Jackson prin administrarea unei supradoze dintr-un anestezic foarte puternic.

Fanii lui Michael Jackson sunt aşteptaţi în număr mare la acest proces ce a fost amânat în repetate rânduri din primăvară. Majoritatea fanilor privesc cu scepticism acest proces, care nu poate face dreptate în cazul morţii megastarului, după cum susţine Wesley Noorhoff, preşedintele organizaţiei Legendary Michael Jackson Fan Association, organizaţie ce este reprezentată în 180 de ţări.

„Cred că acest proces va fi o mare decepţie. Dacă Murray va fi condamnat, pedeapsa maximă prevăzută de lege este de 4 ani de detenţie, ceea ce ar fi o decepţie. Prefer nici să nu mă gândesc la varianta în care va fi găsit nevinovat”, a declarat el.

Citeste si:  Madonna este cea mai bine plătită femeie din muzică, conform Forbes
Citește și
2 Comentarii
  1. cc spune

    Sa mai spuna cineva ca in America dreptatea este la loc de cinste! Vax. 4 ani se dau daca furi o gaina,nu daca omori un om!Indiferent daca prin imprudenta,ceea ce oricum nu e adevarat pentru ca la Murray este crima cu premeditare!Nu e nimeni interesat acolo sa scoata adevarul la iveala,la cati mahari sunt implicati.

  2. Athina-Aurelia Costea ( Brasov ) spune

    Sa zaca UCIGASUL la ocna, PE VIATA, sa plateasca !! Nu doar cu 4 ani, de parca ar fi furat gaini ( exact la asta m-am gandit si eu, stimata CC ) . Dar si eu, ca si cinstitul presedinte al fanclubului, ma tem serios ca bietul INGER MICHAEL nu-si va mai gasi Dreptatea, linistea si adevarul deplin cuvenite aici in lumea asta otravita care NU L-a meritat, din pricina Hydrei cu o mie de capete care sunt masonii – acolitii UCIGASULUI. Noua, indureratilor pe veci fani, nu ne mai ramane decat sa ne rugam LUI D-ZEU cu staruinta sa-i redea Dreptatea bietului CRIN PUR

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close