Ministrul Vreme gafează: Să facem în aşa fel încât persoanele în vârstă să fie mai puţine

– Gafă la nivel înalt. „Să facem în aşa fel încât persoanele în vârstă să fie din ce în ce mai puţine”. Aceste cuvinte au fost rostite de ministrul Comunicaţiilor, Valerian Vreme, la festivitatea deschiderii anului şcolar, de la Liceul Grigore Moisil din Capitală. Declaraţia ministrului a stârnit hohotele primarului Sectorului 6, Cristian Poteraş, prezent la eveniment.

„Haideţi împreună să facem ca persoanele în vârstă să fie din ce în ce mai puţine şi cu toţii să ştim să utilizăm calculatorul, să utilizăm instrumentele societăţii informaţionale”, a spus ministrul Valerian Vreme.

Ministrul Comunicaţiilor s-a încurcat în timpul discursului, însă nu a realizat gafa făcută şi a continuat.

El a încercat să-l parafrazeze pe părintele informaticii româneşti, Grigore Moisil, care spunea: „În curând, lumea se va împărţi în două categorii, persoane în vârstă şi persoane care vor şti să utilizeze calculatorul”, scrie Realitatea.net.

Loading...
Citește și
4 Comentarii
 1. luk spune

  pai ce gafa? ei asa spun di ce in ce mai des si mai apasat si mai toti politicienii asta se urmareste .va ajunge si el i varsta si nu va traii vesnic ma voi bucura nespus la moartea lui

 2. Sfinx spune

  Nu este nicidecum o gafa. D-l Boc vorbeste despre iesirile din sistem, in sfaturile de seara cu d-l Basescu se stabileste si cifra de iesiri din sistem, pe linie de sanatate se iau masuri sa se grabeasca aceste iesiri cu aparenta „pe cale naturala” dar cu branci din partea statului. Este un plan sistematic care vizeaza incadrarea in fondul de pensii pentru a se evita finantarea deficitului din buget. In perioada electorala nu este indicat sa se reduca pensiile si atunci se procedeaza pe sest: se inchid spitale, se blocheaza posturi in spitale, se reduce accesul la medicamente prin schimbari frecvente de tot felul de liste, se umbla la accesul la caldura deci toate elementele la care sunt vulnerabili varstnicii. Din pacate unele din aceste masuri afecteaza si copiii dar politicantii nu sunt capabili sa acopere o data doua probleme, acuma se ocupa de varstnici, abia dupa ce ii lichideaza pe acestia trec la copii, daca vor mai fi!

 3. donovan spune

  cum se vede ca pensia n’ar fi de’ajuns sa umple conturile electorale e de presupus ca se va reinfiinta fabrica de sapun Stela (ca si-asa s-au sters urmele de la revolutie prin dinamitare si macar ceva util sa mai iasa din saracii pensionari..)

 4. Varvara spune

  Asta este dorinta elitelor intunericului si incearca s-o realizeze pe diferite cai.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.